Luxe extra’s
voor jou

Rust zit niet alleen in de omgeving. Elements herbergt genoeg ruimte om te relaxen. Om buren te ontmoeten, koffie te drinken of een meeting te plannen in één van de co-working spaces. In het pand vind je tuinen, een huiskamer, een bar en een dakterras. En het hele jaar door kun je een verfrissende duik nemen in het binnenzwembad.

Het dak als natuurlijke oase

Je even terugtrekken in de natuur? Dan ga je gewoon naar het dak. Met allemaal fijne zitplekjes om de stilte en rust van de natuur te ervaren. Of om je yoga oefeningen te doen in het zonlicht. In de daktuin staan grote bomen die je laten voelen alsof je midden in het bos zit. En de diversiteit aan bloemen en planten is aantrekkelijk voor jou, maar ook voor de vogels. Ga lekker zitten bij de vijver en proost met een wijntje.

Behalve ontspanning en beweging zorgt het dak ervoor dat extreme hitte en regenval minder impact hebben op het gebouw en de omgeving. Het groene dak is behalve een oase van rust ook een ecosysteem op zichzelf. Natuur en gebouw zijn zo één.

De seizoenen trekken voorbij in de binnentuin

De binnentuin geeft kleur en geur aan het gebouw. De beplanting is kleurrijk en wisselt mee met alle seizoenen. De ruim bemeten binnentuin is een leuke en avontuurlijke plek waar kinderen veilig kunnen spelen. Ze kunnen zich zelfs makkelijk verstoppen! Achter een hele grote boom bijvoorbeeld. Want door de volwaardige bomen waan je je in een bos. Perfect dus voor kinderen om hun energie in kwijt te kunnen. En weldadig voor volwassenen op zoek naar een zen-momentje. Vanuit de gedeelde huiskamer heb je door de dubbelhoge glazen gevel een prachtig uitzicht op de binnentuin.

“Elements is een verlengde van de iconische Amstelscheg doordat de natuur als het ware doorloopt in het gebouw.”

— Landschapsarchitect Philomene van Vliet – BOOM Landscape

Ruimte om te ontspannen

Exclusieve Voorzieningen

Het zwembad

Gezonde beweging is nooit ver weg. Je eigen zwembad met uitzicht over de Amstel. Tot je zelf komen na een hectische dag. Of juist een drukke dag beginnen met je even onderdompelen in het binnenzwembad. De hoge raampartijen bieden je een vrij uitzicht. Het zwembad is voorzien van een speciale loungeplek waar je kan heerlijk ontspannen en genieten van uitzicht op het water buiten, op de Amstel. Alles is voorzien van douches, toiletten en kleedkamers. Alleen voor jou als bewoner toegankelijk.

Voorzieningen in de plint waar je samen met de buurt van geniet

Aan de voet van Elements bevindt zich een plint waar de bewoners en de buurt in elkaar overlopen. Een koffiebar of eettentje zit er naast een co-working plek. Via een groene trap, met heerlijke zitjes waar je even kunt zitten en chillen, heb je toegang tot de gemeenschappelijke huiskamer.

Ongekend
wooncomfort
Ontworpen door
de elementen

Penthouses en appartementen in verkoop! Schrijf je nu in. Ga naar de woningzoeker