Energie
calculator

Energieneutrale hoogbouw
tot nieuwe standaard

Alle gebouwgebonden energie, voor bijvoorbeeld de liften of de klimaatbeheersing, wordt volledig opgewekt door Elements zelf. Met dit ontwerp is de lat voor energieneutrale hoogbouw verlegd tot een nieuwe standaard. Een indrukkwekkende lage CO2-uitstoot is niet alleen goed voor jouw ‘footprint’, maar ook voor jouw portemonnee.

Zonnepanelen op het dak en geïntegreerd in de balkonranden voorzien op een duurzame manier in de energiebehoefte van het gebouw. De drievoudige beglazing houdt warmte buiten in de zomer en binnen in de winter, waardoor de woningen zonder veel te moeten stoken of koelen behaaglijk zijn in ieder seizoen.

BENG en energielabel A+++
Elements wordt gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen. BENG staat voor een bijna energieneutraal gebouw. De appartementen van Elements krijgen het energielabel A+++. Energielabel A+++ staat voor een zeer duurzame en energiezuinige woning.

Nieuwsgierig naar de besparing die wonen in Elements je kan leveren? Doe hier de berekening

Lagere woonlasten
Een energiezuinige woning levert je bij de meeste banken een lagere rente voor je hypotheek op. Dat is een aanzienlijke besparing op je woonlasten. Ook bespaar je op de energierekening, doordat er is gebouwd met duurzame materialen en daardoor erg zuinig met energie is. Afhankelijk van je huidige woonsituatie kan je dit honderden Euro’s per jaar opleveren.
Zeer welkom in een tijd waar de energierekeningen in hoog tempo stijgen.

Bereken jouw energiebesparing
Voor de beschikbare appartementen van Elements kun jij middels de Energiecalculator gemakkelijk berekenen hoeveel jij kan besparen. In de calculator vul je het type warmtelevering en gebruik van je huidige woning in. Vervolgens selecteer je jouw favoriete woningtype. De module maakt een snelle berekening en geeft vervolgens overzichtelijk weer wat wonen in Elements jou kan opleveren.

Als jouw huidige verbruik niet bekend is, dan maakt de calculator een berekening op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Het verbruik van Elements is vastgesteld op basis van gedetailleerde energieberekeningen (BENG).

Nog een paar appartementen beschikbaar Welke kies jij? Ga naar de woningzoeker