Dit is leven in Elements

Je eigen plek om tot rust te komen

De bijzondere vormen van Elements maken dat bijna elke woning uniek is; de indeling van de woning en de ligging ten opzichte van de zon. Alle appartementen – met uitzondering van de Studio’s – hebben royale buitenruimtes waar je in alle rust kunt genieten van een horizon met water of groen en de skyline van de stad. Vind de woning die bij jou past!

Ga naar de woningzoeker Ga naar de woningzoeker

Ontdek de appartementen

Sleep om te verkennen
25 appartementen

Sky – De top van Elements

Letterlijk en figuurlijk de top van Elements met 34 Twin Lofts en 5 Penthouses. Tot rust komen terwijl je panoramisch uitkijkt over de Amstel of overweldigd bent de skyline van Amsterdam.

Meer lezen over sky Meer lezen over sky
Sleep om te verkennen
6 appartementen

City – Het middengedeelte

Het middelste deel van de toren van Elements bestaat uit 6 royale City Lofts. Riant wonen met alle faciliteiten in en om het gebouw aan je voeten. Ontwaken met een groots uitzicht op de stad.

Meer lezen over city Meer lezen over city
Sleep om te verkennen
25 appartementen

Parc – Wonen aan de groene plint

Het onderste deel van Elements bestaat in totaal uit 25 woningen met 4 Studio’s, 8 Townhouses, 10 Lofts en 3 Twin Lofts. Langs de waterkant geven levendige townhouses een uitstraling van stedelijk wonen. De entrees van de andere woningen grenzen aan de binnentuin en de buitenruimtes liggen vrijwel allemaal op het zuiden. Een heerlijke en veilige speelplek voor de kinderen.

Meer lezen over parc Meer lezen over parc

Bereken jouw energiebesparing

Elements wordt gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen en alle woningen krijgen het energielabel A+++. Dit staat voor een zeer duurzame en energiezuinige woning, en dat levert je bij de meeste banken een lagere hypotheekrente op. Ook bespaar je flink op je energierekening, doordat er is gebouwd met duurzame en energiebesparende materialen. Maak via de Energiecalculator een snelle berekening van de energiebesparing die wonen in Elements jou kan opleveren.

“De ligging aan de Amstelkop maakt het gebouw bijzonder. Elements grenst aan een park en aan het water. Spectaculaire hoogbouw met een waanzinnig uitzicht.”

— Architect Patrick Koschuch - Koschuch Architects
Nog een paar appartementen beschikbaar Welke kies jij? Ga naar de woningzoeker