Dit is leven
in Elements

Je eigen plek om tot rust te komen

De bijzondere vormen van Elements maken dat bijna elke woning uniek is; de oppervlakte van de woning en de ligging ten opzichte van de zon. Alle appartementen – met uitzondering van de Studio’s – hebben royale buitenruimtes waar je in alle rust kunt genieten van een horizon met water of groen en de contouren van de stad.

Start verkoop
eerste 11
woningen

Vanaf zaterdag 24 september 11:00 uur is het mogelijk om je online in te schrijven op de woningen via jouw Elements-account. In een aantal stappen vul je alle gegevens in en geef je de woning(en) van jouw voorkeur aan. Dit doe je op volgorde van voorkeur, dus de eerste woning die je selecteert is jouw eerste keuze. Klik hier voor de Handleiding Online Inschrijven.

De deadline voor het inschrijven is maandag 10 oktober 2022 10:00 uur. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet meegenomen bij de eerste toewijzing. Je krijgt voorrang bij de volgende fase als je in een ronde geen woning aangeboden krijgt.

Meer informatie over de woningen, zoals plattegronden en prijslijst, zijn te vinden op de pagina downloads.

De woningtypes

Sky – De top van Elements
Letterlijk en figuurlijk de top van Elements met 34 Twin Lofts en 5 Penthouses. Tot rust komen terwijl je panoramisch uitkijkt over de Amstel of staart naar de skyline van Amsterdam.

City – Het middengedeelte
Het middelste deel van de toren van Elements bestaat, naast huurwoningen, uit 6 royale City Lofts. Riant wonen met alle faciliteiten in en om het gebouw aan je voeten. Ontwaken met een groots uitzicht op de stad.

Parc – Wonen aan de groene plint
Het onderste deel van Elements bestaat in totaal uit 25 woningen met 4 Studio’s, 8 Townhouses, 10 Lofts en 3 Twin Lofts. Langs de waterkant geven levendige townhouses een uitstraling van stedelijk wonen. De entrees van de andere woningen grenzen aan de binnentuin en de buitenruimtes liggen vrijwel allemaal op het zuiden.

Een vriendelijke groene plek waar kinderen de ruimte hebben om dicht bij huis buiten te spelen. Ze stappen zo het groen in!

Register now Register now

Elk appartement is uniek

“De ligging aan de Amstelkop maakt het gebouw bijzonder. Elements grenst aan een park en aan het water. Spectaculaire hoogbouw met een waanzinnig uitzicht.”

— Architect Patrick Koschuch - Koschuch Architects

Parc apartments

Sneak Preview Event
Zaterdag 24 september
Meld je aan